facebook_page_plugin

Az intézmény szülői munkaközössége elhatározta, hogy hagyományteremtő szándékkal jótékonysági bált szervez az iskola Tehetséggondozásért Alapítványának támogatására. A Tánc Világnapja az az esemény, melyhez kapcsolódóan idén és reményeink szerint a jövőben is kapcsolódik majd a rendezvény. Hosszas előkészületeket követően, melyből a Szülők Tanácsának tagjai alaposan kivették a részüket, április 28-án, pénteken került sor a Zöldfa Étteremben a mulatságra. A mintegy száz bálozó számára végig remek hangulatban telt az este. Balerináink, a vendég néptáncosok színvonalas műsorral szórakoztatták a közönséget, képzőművész növendékeink rögtönzött portrékat készítettek. A vendéglátás és az ételek minősége semmi kívánnivalót nem hagyott maga után. Az utolsó pillanatban beugró DJ parádés hangulatot varázsolt a táncparkettre, ahol a legkitartóbbak kora hajnalig önfeledten szórakoztak. Különleges színfoltja volt az estének az értékes tombolatárgyak kihúzása, valamint a képzőművészeti alkotásokért folytatott licit is.

A pompás hangulatú estének anyagi hozadéka is volt. Az alapítvány nem kevesebb, mint 900 000 forinttal gyarapodott. Ez az összeg a legszebb reményeinket is meghaladta! Igyekszünk a kapott támogatást tanítványaink támogatására a lehető leghatékonyabban felhasználni.

Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a jótékonysági bál sikeréhez. Külön köszönet illeti a másodikos szülőket, különösképp Fekete-Hegyi Viktóriát, Hajczinger Krisztinát, Bíró Józsefet, Fekete Tamást a körültekintő szervezésért, valamint Török-Szigeti Krisztinát az este lebonyolításában folytatott közreműködéséért!

Reményeink szerint egy sikertörténet születésének lehettünk résztvevőí. Várjuk, az akár még jelentősebb számú bálozóval, a következő évi folytatást, hiszen ne feledjük: MINDIG LESZ BÁL!

Derczó Tibor

 

mlb00.jpg mlb1.jpg
mlb2.jpg

 

 

Joomla templates by a4joomla