facebook_page_plugin

RaFeMi IX. 2020. november 5.

Szeretsz rajzolni, festeni és mintázni? 7.-8. osztályos vagy? Érdekel a képzőművészet? Most kipróbálhatod magad, hogy versenyhelyzetben mit tudsz! A versenyzőket, az ország egyik legjobb művészeti intézményének tanárai értékelik és jutalmazzák. Értékes nyereményekkel és hasznos tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb!

Töltsd le a honlapunkról a jelentkezési lapot már most!!!



Fontos, hogy a jelentkezés az I. rajz/ festés és a II. mintázás versenykategóriákra csak együtt lehetséges!

A Covid19 miatt az intézmény nem fogadhat külsős diákokat, ezért idén az otthon elkészített, fotón beküldött munkákat várjuk.

Az I. feladat: otthon készített csendéletrajz, vagy csendélet festmény

Az otthon megrajzolt/megfestett, A/3-as méretű képen szerepeljen: 1 kisméretű szögletes tárgy, (pl. teás doboz, felirat nélkül) 1-2 hengeres tárgy, (pohár, üveg, vagy agyag korsó, (felirat, minta nélkül), 1-2 természeti forma, (őszi gyümölcsök, termések). A csendélet tetszőleges színű drapériával leterített alapon, drapériás háttér előtt, oldalmegvilágításban készüljön.

A rajzolt kép készülhet bármilyen fekete-fehér technikával, (grafit, szén, vagy kréta) a festett kép bármilyen színes technikával.

A feladatot 2 munkafázis fotóval kell dokumentálni, + a kész munkát 1 fotón beküldeni. A 3 fotóval kapcsolatban kérjük, hogy torzítás nélküli,  manipuláció mentes, és jó felbontású, jpg. legyen!

A II. feladat témája a csigaház, annak megformázása 3D-ben.

(éticsiga, tengericsiga) A plasztika, (szobor)  készülhet bármilyen anyagból. (pl: agyagból, gyurmából, papírmaséból, újrahasznosított anyagokból) Minimum:10x10x10 cm-es, maximum 15x15x15 cm
A feladatot 2 munkafázis fotóval kell dokumentálni. Ezzel együtt a kész munka 3 oldalról (elöl-oldal-és felülnézetből) készült fotóját is kérjük beküldeni. A fotókkal kapcsolatban kérjük, hogy torzítás, manipuláció mentes, és jó felbontású jpg legyen! A jó minőségű képek készítését nagyban segíti, ha természetes, nappali megvilágítás mellett fotózunk.

Mindkét feladat fotóit (összesen: 8 fotót) együtt, a versenyző nevével ellátott fájlnévvel, jpg formátumban kérjük megküldeni 2020. november 5-én, éjfélig a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A tárgyba és a levélbe is kérjük beírni a versenyző nevét.

A beküldött, díjazott munkákat az iskolai honlapon tesszük közzé, a munkák részletes zsűrileírásával együtt. A díjkiosztóról a verseny után, legkésőbb november12-ig, értesítjük az érintetteket.

A Nyílt napi videóban iskolánk szakmai munkáját, a műtermek világát mutatjuk be szakonként. A felvételi eljárásról is itt  tájékozódhatnak.
A Nyílt nap videóanyaga november 5-től lesz elérhető az iskola honlapján:
http://www.tanceskepzo.hu/

Joomla templates by a4joomla